2018-03-21
中午烦恼食咩好,行行下就谂起食过mr.right嘅意粉都唔错,所以就蒲左入去睇完menu,决定试试牛扒配薯菜,而lunch set系包括沙律,餐汤同饮品。沙律用嘅酱系柚子蜂蜜,意想不到都几清新。而汤系兰度豆汤,饮落好似中汤咁个人不是太喜欢到主菜,牛扒肉质ok啦,唔会特别好食或难食,但用左过多牛油煎,一开始食时会好香,但食到后期太漏,食唔落。而最失望嘅系薯菜嘅菜系西兰花红萝卜同粟米粒系我心目中系好cheap嘅餐厅或连锁式快餐店先会用,虽然有well seasoned ,但都真系唔系咁想食。。同埋佢牛扒set收嘅价位我觉得可以俾更好嘅,就算系牛扒配薯条我都觉得ok吖,无须要用依d配菜。总结,环境舒服,位同位之间都好空旷。但今次食物质素差左d,会再黎,但会食返意粉set。