2019-06-18
系美孚探完朋友, 附近揾间餐厅dinner, 舖面就无乜特别, 但系食物质素有惊喜㖞! 鱼生刺生都好新鲜, 招呼都好好. 可能我地早黎, 唔使等位, 坐左一阵已经full左.东京什锦鱼生盛, 有三文鱼, 油甘鱼, 帆立贝, 甜虾, 象拔蚌. 三文鱼, 油甘鱼同埋帆立贝都好厚, 正! 象拔蚌又爽又脆.特上时令丰州手握杂锦寿司盛, 有三文鱼, 油甘鱼, 帆立贝, 吞拿鱼, 和牛, 甜虾, 剑鱼, 海胆, 都好鲜味, 最窝心系我地无食个虾头, 以为会掉喇, 点知佢地攞左个虾头去炸, 炸到脆卜卜, 成只食晒!铁板金蒜安格斯牛肉眼定食, ok喇, 一个牛扒定食, 不过包埋一只新鲜生蚝, 唔错.最尾仲有个老板自家制南瓜露, 南瓜好香, 成碗嘢都好滑, 可能加左奶呱.
系美孚探完朋友, 附近揾间餐厅dinner, 舖面就无乜特别, 但系食物质素有惊喜㖞! 鱼生刺生都好新鲜, 招呼都好好. 可能我地早黎, 唔使等位, 坐左一阵已经full左. 东京什锦鱼生盛, 有三文鱼, 油甘鱼, 帆立贝, 甜虾, 象拔蚌. 三文鱼, 油甘鱼同埋帆立贝都好厚, 正! 象拔蚌又爽又脆. 特上时令丰州手握杂锦 寿司盛, 有三文鱼, 油甘鱼, 帆立贝, 吞拿鱼, 和牛, 甜虾, 剑鱼, 海胆, 都好鲜味, 最窝心系我地无食个虾头, 以为会掉喇, 点知佢地攞左个虾头去炸, 炸到脆卜卜, 成只食晒! 铁板金蒜安格斯牛肉眼定食, ok喇, 一个牛扒定食, 不过包埋一只新鲜生蚝, 唔错. 最尾仲有个老板自家制南瓜露, 南瓜好香, 成碗嘢都好滑, 可能加左奶呱.