2018-10-28
同老公庆祝结婚三周年,拣左呢间喺屋企附近嘅西餐厅食晚饭!间餐厅之前转过几次手,今次再食竟然充满惊喜!大虾沙律配牛油丹麦酥前菜竟然有5只虾,仲要有膏几鲜味!最surprise系块伴边嘅丹麦酥,好香牛油味烤到好香脆👍🏻令人想食完再食!忌廉白酒煮青口$218又系丹麦酥😱忌廉香浓夹杂淡淡白酒香,青口新鲜爽口,我地每食一啖都将丹麦酥浸满忌廉,劲邪恶!西班牙黑毛猪肋条$188猪肋条唔知系煎定烤,外层香脆,肉质唔系好淋入口即溶𠮶啲,不过香口又juicy,好惹味!薯条新鲜滚热辣炸,令人食唔停口!香煎大虾伴杂菌龙虾汁意大利饭$188平时食西餐啲大虾意粉大虾饭最多咪比一只虾你。呢碟菜有两大只煎到鬼咁香嘅大虾,意大利饭口感烟韧,龙虾汁蕃茄咪偏重,越食越开胃,绝对系抵食之选!店员介绍嘅几款菜式,估唔到做得有水准之余用料仲鬼咁有诚意,绝对感觉到厨师嘅用心!抵赞👍🏻
大虾沙律配牛油丹麦酥
忌廉白酒煮青口$218