2019-04-21 83 浏览
weekend同朋友约食饭吾知食咩好,就决定试下e间楼上cafe一上到去见到劲大只熊仔!!超可爱我地叫三个一人餐,有汤有小食有野饮有个主菜,都几抵个柚子烟鸭胸好特别,柚子味啱啱好去左烟鸭胸既油腻感,值得一试!个肉酱意粉好好味,吾会好咸,问过个店员,原来个肉酱系佢地自家调配另外我地追加左个蒜蓉杂菌,只酱好香,超正,食完我地又再加多左一份🤣野饮叫左个花茶,叫skin beauty,吾知饮完系咪真系会变靓啲呢😂btw几清香之后我地叫左个oreo toast box,一拎出黎我地哗左一声😂因为都真系几大个,我觉得四个人食啱啱好,toast box好靓其他野食都系差吾多,正常水平,都ok既食完野我地就玩board game,佢地都几多board game下次可以再黎
一上到去见到劲大只熊仔!!超可爱
我地叫三个一人餐,有汤有小食有野饮有个主菜,都几抵
其他野食都系差吾多,正常水平,都ok既
下次可以再黎

2019-04-13