近日系铜锣湾渣甸街开设第二间分店, 地点方便, 🍕店门口有大玻璃可以欣赏师傅即制Pizza, 门口都有人龙排队无得book位, Menu除咗Pizza仲有沙律🥗、意大利粉🍝、小食等等🤣✨蓝芝士苹果Pizza💙🧀 💰178💫评分: 8.8/10📝最招牌嘅Gorgonzola & Apple Pizza (Mozz/Gorgonzola Cheese/Apple /Suger) 一片片香甜苹果🍎加上蓝🧀独特香味, 呢个新鲜嘅配搭又咸又甜估唔到咁夹, 表面仲落左糖, 蓝芝士唔会好浓易入口, 第一次觉得blue cheese唔臭🤣食成件事几清新唔会腻, 后尾食到最后再食即使冻咗少少🤏仲可以当甜品食🤣keep住一块一块食到唔想停😋✨Crudo Pizza 💰178💫评分: 7.1/10📝(Mozz / Tomato / Rocket /Parma Ham / Grana Cheese)中规中矩🤣, 🍕自己几爱食parma ham 嘅pizza😋✨Creamy Crab Meat Rigatoni 💰158💫评分: 8.5/10📝忌廉蟹肉大通粉有惊喜, 忌廉蟹肉份量好多, 忌廉香浓🤤大通粉有咬口,
蓝芝士苹果Pizza

✨蓝芝士苹果Pizza💙🧀 💰178
💫评分: 8.8/10
Crudo Pizza

✨Crudo Pizza 💰178
💫评分: 7.1/10
Creamy Crab Meat Rigatoni

💫评分: 8.5/10
📝忌廉蟹肉大通粉有惊喜, 忌廉蟹肉份量好多, 忌廉香浓🤤大通粉有咬口, 少heavy不过share食就会好啲🥳
Meat Balls Alla Marinara

✨Meat Balls Alla Marinara (5 pcs) 💰60
💫评分: 8/10
📝超大粒, 真材实料🥰, 啲汁可以用嚟点啲🍕边🤣

𝕁𝕒𝕔𝕠𝕞𝕒𝕩
📍铜锣湾渣甸街50号渣甸中心地铺
(铜锣湾🚇 F1出口行1分钟就到)

💫评分: 8.6/10
💬Happy Hour嘅drink menu有8折, 所以叫埋佢啲draft beer🥰, pizza🍕配🍺好邪恶🤣因为唔系太多枱所以要预咗等候时间长, 我地都等左1个钟先入座, 要赞嘅系员工真系好nice😍, 个blue cheese pizza系特别好味到会令我encore嘅店, 想试好耐终于食到😍, 成餐饭好relaxing🥳

想睇更多美食可以去Instagram @hoisumeat

❣️其他分店❣️
📍上环永乐街38-42号东成商业大厦地下C舖
(上环🚇 A2出口行2分钟就到)

#Jacomax #pizza店 #上环黄店 #铜锣湾黄店 #黄色经济圈 #黄店 #黄店地图 #香港人加油 #惩罚黄店 #pizza黄店 #黄店pizza #pizza #上环美食 #铜锣湾美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #hkfoodie #hkfoodieblogger
蓝芝士苹果Pizza
Creamy Crab Meat Rigatoni