2021-10-13 31 浏览
最近好多朋友都po呢间嘅雪糕🍦所以我决定都黎试吓😜我同朋友放工过嚟,差唔多七点,冇咩人🙌🏻里面嘅环境好靓,有好多钟意嘅植物🪴虽然系假,但我都觉得好靓,座位唔算坐得太舒服,因为枱同等都系固定嘅,要转半个身先坐到,唔转身净系坐得半个pat pat(可能系我肥😆)我哋叫咗一份日式麻酱豆腐卷,朱古力味鸡蛋仔同埋火龙果杨枝甘露雪糕🍦,先讲个豆腐卷,里面全部都系素菜成个感觉好健康,加埋个日式麻酱Max埋一齐好好食,朱古力味鸡蛋仔呢个好重朱古力味,而且非常之松脆👍🏻里面有好多款唔同嘅果仁同生果,感觉上比较低热量,食完都冇罪恶咁😆主角雪糕呢个卖相真系好靓,火龙果同杨枝甘露,即系紫色加黄色,啱晒打卡🤟🏻佢哋嘅雪糕原来冇加糖同牛奶,所以我减紧肥都食得好放开心😂零负担,同朋友一致好评,好食😋
朱古力味鸡蛋仔
火龙果杨枝甘露雪糕
同朋友一致好评,好食😋
2021-09-13
朱古力味鸡蛋仔