今日打八号风啦,咁呀一两点嘅时候个个知道可以返屋企就有好多OL打工仔冲左出黎揾食,所以呢我个朋友过到嚟葵芳揾我聚餐都要提早到午餐,但我地就好难揾到一间可以即刻入去嘅餐厅食饭。所以我哋行运成个葵涌广场,就去咗呢一间唯一面馆,由于我朋友其实中午系禁食嘅,所以只有我一个嗌咗个小窝米线,我仲加咗佢哋面馆嘅招牌唯一腩肉,而我朋友就叫咗杯咖啡。其实知道咁多间餐馆都入唔到,而得呢一间餐馆有位,都知道系伏伏地,但估唔到真系咁难食,我𠮶碗小窝米线嗌咗酸辣微辣,所以加咗杯豆浆缓解辣味,但系嚟到𠮶个腩肉真系肥到一个点,而果啲酸菜系有浸防腐剂嘅味道。最后就系佢哋啲服务都有啲差,可能因为太多人叫外卖嘅关系,但系收银𠮶时𠮶个收银员态度都唔好,连单都冇俾返我就赶咗我哋走,而且唔知点解收左我七十蚊,所以真系要俾个负评。

小窝米线