2007-08-01
平时见呢间野好多人, 但总系对旺角多人既餐馆冇乜人信心. 不过有时突然间想食越南野, 都会试下.食过两次. 第一次食生牛肉河, 估唔到又几有水准. 个汤底好够味, 牛肉同河粉都ok, 第二次食佢果d 午餐, 本来冇乜期望的, 谂住系大量制造(因为太多人了) 的求其午餐, 点知又唔系㖞, 我拣果个系薄烧牛肉+扎肉奄列饭, d 牛肉好香口, 都几咸, 我本身钟意食浓味野所以觉得好正, 个奄列都好好味, 很有扎肉的香味... 另外加$2 有个油菜, 比想象中大碟, 蚝油另上, 而且d 菜唔会太油, 很好!不过环境真系麻麻, 太逼. service 都ok.不过我觉得有d 怪, 佢餐牌上好多野都系餐, 冇得散叫d 小食咁, 本来我想叫多个春卷, 但只系可以当餐叫, 所以如果我想食碗粉+ 个小食, 就变左好贵($50), 唔抵, 因为叫个饭餐都系$2x 咁之嘛不过总括黎讲都算ok, 因为好食. 同埋旺角黎讲三十蚊一个餐又好食既话都算好好, 好抵食的了.
不过环境真系麻麻, 太逼. service 都ok.