2024-08-27
因为每日收工都好攰唔想煮又唔想洗😂所以我哋每日收工都会去波仔入手叮叮餐同埋睇下有咩新品推出😋日子耐咗啲波仔姐姐都开始认得我哋个唛头啦😂今日收工如常去入手晚餐😋发现推出左花生酱西多士🤤岩晒下午茶时间一人一件啦!🌟波仔花生酱西多士好Surprise波仔会推出花生酱西多士🤤叮一叮好快食得够晒方便👍🏻假日留系屋企煲剧连下午茶都唔驶嗌外卖🥳而且西多士馅料够多够爆馅😆大大满足晒我哋呢啲花生酱控👍🏻真系要encore多几盒以备嘴馋之需😋🌟水晶虾饺叮完之后虾饺皮薄够烟韧🥰虾饺馅料都几带啲Juicy感!每盒有6粒虾饺口感Q弹😆虾饺用嚟做早餐叮热佢食就have a good morning啦!🌞🌟咖哩牛腩饭呢样系老公仔🦭摰爱🥰每次都手量入手食极都唔厌😂咖哩辣味够香够惹味!用黎拌饭一流👍🏻牛腩大大旧唔会痴牙份量十足🐂钟意食牛嘅牛魔王(老公仔🦭)一定好钟意👍🏻🌟香辣猪肉炒河猪肉炒河老公仔encore再encore😂辣辣地几好味加上猪肉肉量偏多🤤越食越惹味!炒河滑嘟嘟叮完热辣辣!有种新鲜炒出嚟嘅感觉😋🌟鸡沙嗲XO酱炒饭系我最钟意嘅串烧配搭XO酱炒饭😋平时冇咩idea食乜好嘅时候🤔我多数都会拣呢款叮叮饭!越食越惹
🌟波仔花生酱西多士
🌟水晶虾饺
🌟咖哩牛腩饭
🌟香辣猪肉炒河
🌟鸡沙嗲XO酱炒饭
系我最钟意嘅串烧配搭XO酱炒饭😋平时冇咩idea食乜好嘅时候🤔我多数都会拣呢款叮叮饭!越食越惹味仲有串烧食添😋