2025-01-12
之前上网睇到旺角有间餐厅最平$26就有一碗招牌牛肉饭🤔而出示学生证仲可以减$5。最重要嘅系!!即使毕咗业但show到张证都可以享有优惠😍几经辛苦终于揾返我张证而去咗食🤣🤣⭐️辛辣牛丼(M) - $39因为钟意食辣,就嗌咗呢个辛辣牛丼。估唔到肥牛片都唔少,配洋葱+饭好夹,惹味之余辣辣地几开胃,饭仲要系用珍珠米,cp值极高!+ $10套餐:味噌汤+炸鸡本身套餐系(青菜/炸鸡/公仔鱼)3拣1,再送一杯饮品或汤。我拣左味噌汤,都几够浓,又唔会好咸。而炸鸡就超出期待值,估唔到跟餐既平价炸鸡唔硬亦唔干,几好食!🤣⭐️ 牛魔王饭(M) - $42另外亦都同朋友嗌咗个牛魔王饭一齐share,有一大旧汉堡扒,覆盖到一半有多嘅饭,应该有成大概5cm厚🤣肉质一啲都唔干,而调味都啱啱好,就算加咗酱汁都唔会过咸。佢个珍珠饭软硬控制得几好,粒粒分明有咬感。+$10套餐:青菜+白桃汁油麦菜送埋饭一齐食可以中和肉嘅油腻感,白桃汁重桃味,唔会过甜,食完汉堡扒再饮几解渴。
⭐️辛辣牛丼(M) - $39
+ $10套餐:味噌汤+炸鸡