2022-04-14
堂食依旧限制去到六点前想食餐晚饭唯有焗住early dinner la今次行到去渣甸街附近 讲起依条街我都系因为麻糬波波先会行入去但原来仲有间好高质既薄饼店系度 决定一战因为三间分店系哂香港岛 无系九龙插旗㗎门面今次唔记得左影 但无咩人排队唔使点等位入到去 天花用左红色同有树叶装饰品 墙身都系树叶 🍂几sharp 好特别有啲复古位置都有好多 坐得好舒服 整pizza 位系开放式八卦想睇既话可以满足到你🤭蓝芝士苹果薄饼 $178依款唔使我多讲啦 必推的上到枱 好大既一个批 应该有八块闻到好香芝士味 咬左啖个批边 唔系普通干争争既包 系黑糖包同埋好脆卜卜 虽然无得好似连锁咁加钱转芝心边 但依个一啲都无比下去 每块pizza 都消灭埋个批边😂上面既苹果亦都唔干身 有啲淋身但咬落去又索索声 甜甜地加埋blue cheese 好夹 烟猪肉忌廉粗意粉 $88 (Lunch Set include drink)依款意粉可以拣lunch set 抵啲仲包一杯饮品 以为午餐个份量会少啲 你就错啦上到枱 系一大碟应该同晚市无异 但卖相唔特别毕左一箸落碟到试 啲烟猪肉不得了 咬落去 会食到脆之后系少少肥膏最
想食餐晚饭唯有焗住early dinner la
依款唔使我多讲啦 必推的
上到枱 好大既一个批 应该有八块
上面既苹果亦都唔干身
烟猪肉忌廉粗意粉 $88
(Lunch Set include drink)
依款意粉可以拣lunch set 抵啲仲包一杯饮品
以为午餐个份量会少啲 你就错啦