餐厅: 時代冰室 (頌安商場)
资讯:

某个weekday下午,去朋友屋企玩,入到嚟先食嘢,一早喺长途巴士襟openrice睇有乜好西食,本身谂住最坏打算系食m记!一到商场,荡两嘢就见到呢间茶餐厅,一于食佢!嗌咗个$55嘅港式all day breakfast, 有咁多嘢食,绝对收货,仲要冇我最讨厌嘅茄汁豆同bacon!沙律,厨师俾芝麻酱比得一d都唔手软。猪扒,够大块又软,好抵食!司华力肠同薯饼,来货货式,好难有伏!煎蛋好大份,完全食唔晒,最后连个牛角包都冇食到!加埋杯冻华田先58蚊,好值得帮衬!

沙律,厨师俾芝麻酱比得一d都唔手软。
猪扒,够大块又软,好抵食!
司华力肠同薯饼,来货货式,好难有伏!
煎蛋好大份,完全食唔晒,最后连个牛角包都冇食到!

加埋杯冻华田先58蚊,好值得帮衬!