2007-12-22
dec 18, 07,6人来lunch,弃了第1选择,改来这间,叫咗 :1) 鸡扒拼金菇牛肉卷餐x 2i) 餐包: 牛油cup cake咁样,友人分了1半比我试,个包好暖身,估唔到咁有牛油味,唔落牛油都掂呀,又松,有质素ii) 餐汤: 罗宋汤,友人话够浓iii) 主菜: 友人话唔够味,颇淡, 唔多okiv) 甜品: 香蕉窝夫-2个友人分别比我切咗d试,都松,有微微蛋味,不错v) 餐饮: 好欣赏佢用d杯碟,好靓,仲有几个花款,唔喺独孤1样,2个男友人都好开心有咁精致嘅餐具2) 牛仔脾餐x 2-试了友人1口,切得薄薄的,但味道不错㖞!!3) 鱼拼带子餐-友人话ok架4) carbonara-散叫,咩都无得跟-少有的窝蛋做法,意粉要求煮硬d,但只喺唔腍,未做到al dente-但味道就好好,有松子,parmesan cheese,烟肉碎,个sauce仲好thick, creamy,所以都有d腻,但最终都比我清碟..........5) 鲜果pancake-散叫-无论cream, custard浆1d都唔甜,所以1d都唔腻,个皮都d蛋味-good- 里面个装修都算modern,以元朗区嚟讲,绝
1) 鸡扒拼金菇牛肉卷餐x 2
ii) 餐汤: 罗宋汤,友人话够浓
iii) 主菜: 友人话唔够味,颇淡, 唔多ok
iv) 甜品: 香蕉窝夫
-2个友人分别比我切咗d试,都松,有微微蛋味,不错
2) 牛仔脾餐x 2
-试了友人1口,切得薄薄的,但味道不错㖞!!
3) 鱼拼带子餐
-友人话ok架
4) carbonara
-散叫,咩都无得跟
5) 鲜果pancake
-散叫
-good
- 里面个装修都算modern,以元朗区嚟讲,绝对喺好啦,所以$$$都喺中上,幸好收得你$$$,都比到质素你