2007-12-22
dec 18, 07,6人來lunch,棄了第1選擇,改來這間,叫咗 :1) 雞扒拼金菇牛肉卷餐x 2i) 餐包: 牛油cup cake咁樣,友人分了1半比我試,個包好暖身,估唔到咁有牛油味,唔落牛油都掂呀,又鬆,有質素ii) 餐湯: 羅宋湯,友人話夠濃iii) 主菜: 友人話唔夠味,頗淡, 唔多okiv) 甜品: 香蕉窩夫-2個友人分別比我切咗d試,都鬆,有微微蛋味,不錯v) 餐飲: 好欣賞佢用d杯碟,好靚,仲有幾個花款,唔喺獨孤1樣,2個男友人都好開心有咁精緻嘅餐具2) 牛仔脾餐x 2-試了友人1口,切得薄薄的,但味道不錯喎!!3) 魚拼帶子餐-友人話ok架4) carbonara-散叫,咩都無得跟-少有的窩蛋做法,意粉要求煮硬d,但只喺唔腍,未做到al dente-但味道就好好,有松子,parmesan cheese,煙肉碎,個sauce仲好thick, creamy,所以都有d膩,但最終都比我清碟..........5) 鮮果pancake-散叫-無論cream, custard漿1d都唔甜,所以1d都唔膩,個皮都d蛋味-good- 裡面個裝修都算modern,以元朗區嚟講,絶
1) 雞扒拼金菇牛肉卷餐x 2
ii) 餐湯: 羅宋湯,友人話夠濃
iii) 主菜: 友人話唔夠味,頗淡, 唔多ok
iv) 甜品: 香蕉窩夫
-2個友人分別比我切咗d試,都鬆,有微微蛋味,不錯
2) 牛仔脾餐x 2
-試了友人1口,切得薄薄的,但味道不錯喎!!
3) 魚拼帶子餐
-友人話ok架
4) carbonara
-散叫,咩都無得跟
5) 鮮果pancake
-散叫
-good
- 裡面個裝修都算modern,以元朗區嚟講,絶對喺好啦,所以$$$都喺中上,幸好收得你$$$,都比到質素你