最近因为搬屋既关系好耐都无扮过靓靓咁出街影相(´・Д・)」难得得闲即刻拉朋友仔出去陪我打卡位于旺角闹市中既一点绿洲· 水泥工业风𝘊𝘢𝘧𝘦 🪵入到去会发现好多绿色盆栽🪴同一片水泥墙形成一个强烈嘅对比好衬我既风格 型格得黎带点温柔٩(˘◡˘)۶🍽️南瓜汤配巴马火腿沙律 ⭐️⭐️⭐️⭐️南瓜汤十分浓郁 再配上巴马火腿沙律沙律菜新鲜 唔会感觉苦涩 而且仲有脆卜卜燕麦粒🌾🍽️ 明太子鸡翼全日早餐 🌟🌟🌟🌟🌟超大份既all day breakfast🥞 一份满足哂你嘅愿望有齐哂甜点咸点 加上本人系超钟意食明太子鸡翼所以我会比100分 ヽ(爱´∀`爱)ノ🍽️ 俄罗斯烤牛柳阔条面 ⭐️⭐️⭐️⭐️牛柳有重重嘅牛肉味 肉质颇嫩易咬忌廉阔条面好弹牙 份量超多够大份!不过就略嫌有啲太漏🤣🍽️ 提拉米苏黑糖麻糬窝夫 🌟🌟🌟🌟🌟黑糖麻糬窝夫再加上满满嘅tiramisu cream同可可粉虽然好邪恶 但可可粉中和返唔会太甜 令到我嘅罪恶感都无咁劲🥑 牛油果乳酪沙𣲙 🌟🌟🌟🌟🌟系浓烈嘅牛油果味 每一啖都超满足口感非常好亦唔会太滞 本人推介之一ฅ^•ﻌ•^ฅ╰☆☆ 𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭𝐲𝐬 ☆☆╮📍旺角豉油街27号地舖#foodiehk
最近因为搬屋既关系
好耐都无扮过靓靓咁出街影相(´・Д・)」
难得得闲即刻拉朋友仔出去陪我打卡

有齐哂甜点咸点 加上本人系超钟意食明太子鸡翼
所以我会比100分 ヽ(爱´∀`爱)ノ

🍽️ 俄罗斯烤牛柳阔条面 ⭐️⭐️⭐️⭐️
牛柳有重重嘅牛肉味 肉质颇嫩易咬
忌廉阔条面好弹牙 份量超多够大份!
不过就略嫌有啲太漏🤣

🍽️ 提拉米苏黑糖麻糬窝夫[半份] 🌟🌟🌟🌟🌟
虽然好邪恶 但可可粉中和返唔会太甜 令到我嘅罪恶感都无咁劲

🥑 牛油果乳酪沙𣲙 🌟🌟🌟🌟🌟
系浓烈嘅牛油果味 每一啖都超满足
口感非常好亦唔会太滞 本人推介之一ฅ^•ﻌ•^ฅ

╰☆☆ 𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭𝐲𝐬 ☆☆╮
📍旺角豉油街27号地舖

#foodiehk #hkbloggers #hkmodel #tattoomodel #cafehk #打卡cafe #旺角好去处 #揾食饭团 #打卡餐厅 #放假去边好 #全日早餐迷请留意 #mongkokstreet
南瓜汤配巴马火腿沙律
明太子鸡翼全日早餐