2017-02-08
捷克菜,咁大个仔都系第一次食。所以唔识分好唔好食同正唔正宗😂但睇完个餐牌,我以为入左Beerliner🤣。因为啲菜式好似!都系猪手,肠个啲🐷但个位置好系靓既,比啲豪宅包住🙈食物就呢,叫左个肠,烟肉炸鸡同羊奶芝士沙律。肠真系好正常既肠😂但最短个两条,好似大陆肠咁既味🙄红色长条个两条啲芝士都几正😳白色就似扎肉🤣但佢既腌洋葱同德国个只唔同,暖既,唔算太酸小小甜,几好食👍🏿烟肉炸鸡粒,就好似popcorn chicken咁,无咩烟肉味,当小食食系正常既。唔差啰😂👌🏿羊奶芝士沙律真系吓死宝宝😂可能我唔惯食羊个种膻味😱只味我顶唔住,就算佢用火烧左个面,仲要加上沙律醋只味先可以中和到。沙律就真系正常既沙律,但佢既沙律醋我都系第一次食到,仲种腌制的味道。😂但整体黎讲,我真系麻麻地个沙律。捷克啤酒其实真系唔系好识分个不同之处,小小甜味,无咩特别既分别😂👌🏿😅无book台有机会要坐高椅嫁!🤣
所以唔识分好唔好食同正唔正宗😂
但个位置好系靓既,比啲豪宅包住🙈
食物就呢,叫左个肠,烟肉炸鸡同羊奶芝士沙律。
无book台有机会要坐高椅嫁!🤣
Sausage platter