2023-03-01 55 浏览
有时侯忽然之间想食火锅,呢个瘾一起,真系好难自控,比我系铜锣湾揾到一间睇落唔错既「街头火锅」,呢度空间感十足,旁边仲有独立房间,仲可睇电视添,价钱够晒大众化,性价比高,绝对要系度食返一次啦‼️呢度款式同选择都特别多,谂得出都有,系散叫形式,但质素真系顶级,好食过放题‼️杂菇拼盘‼️♨️粒粒都好大,四种唔同种类菇,丰富 海中虾‼️♨️比较大条又多肉,鲜甜满满虾肉口感新西兰羊肉片‼️♨️羊肉味好浓,新鲜指数爆灯炸三宝‼️♨️有豆卜,鱼皮,鱼腐全部好香,炸完提升左味道同口感,滚两滚就食得芝士肠‼️♨️味道香浓,质感软软好新鲜顶级蟹棒‼️♨️新鲜蟹肉,肉质松软好有蟹味台式麻辣新鲜鸡红冰豆腐‼️♨️辣度够劲,配料好多,食完容易上瘾胡椒猪肚鲜粉肠‼️♨️汤底好入味,胡椒猪肚味好浓 刁钻猪脚筋$138‼️♨️非常辣鲜,猪味浓郁整体来讲,款款都好新鲜加上都大大件,绝对系比足料‼️好味指数‼️‼️‼️‼️‼️新鲜指数‼️‼️‼️‼️‼️

杂菇拼盘‼️
♨️粒粒都好大,四种唔同种类菇,丰富

海中虾‼️
♨️比较大条又多肉,鲜甜满满虾肉口感

新西兰羊肉片‼️
♨️羊肉味好浓,新鲜指数爆灯

炸三宝‼️

芝士肠‼️
♨️味道香浓,质感软软好新鲜

顶级蟹棒‼️
♨️新鲜蟹肉,肉质松软好有蟹味
台式麻辣新鲜鸡红冰豆腐‼️
♨️辣度够劲,配料好多,食完容易上瘾

胡椒猪肚鲜粉肠‼️
♨️汤底好入味,胡椒猪肚味好浓

刁钻猪脚筋$138‼️
♨️非常辣鲜,猪味浓郁

整体来讲,款款都好新鲜加上都大大件,绝对系比足料‼️

好味指数‼️‼️‼️‼️‼️
新鲜指数‼️‼️‼️‼️‼️