2024-10-26
银杏烘焙由多年经验既老师傅手工制作,用心制作食物。我最欣赏系佢地果款低糖曲奇系列,够健康!银杏馆系香港首间支持长者就业既社企,于2003年成立,至今超过20年!就业对长者黎讲唔止系经济上既帮助,心理上亦有寄托 ,同时得到社会既肯定。最近银杏士多既网店@ginko2005有限定优惠,我就趁机入手。低糖曲奇系列 (折后价$68/6块)我选左咖啡果仁、夏威夷果仁、朱古力果仁,咖啡同朱古力味系偏淡丽果种,证明真系比一般既低糖同健康!好适合老友记,同我呢啲想健康饮食,控制体重,但想食下零食既人士。曲奇杂锦礼盒(折后价$138/18块)想一次过以试哂咁多款口味既,可以选杂锦礼盒,有芝麻, 咖啡合桃, 果仁酥, 有机柑桔, 姜饼, 朱古力杏仁。到圣诞同新年时,买呢啲礼盒装送礼比人,大方得体,仲可以做埋善事。蝴蝶酥礼盒(折后价$168/18片)绿色铁盒上既银杏叶design我好钟意,够classic同elegant,由细到大我都系用呢啲靓靓铁盒装下橡筋发夹之类既湿星野。
低糖曲奇系列 (折后价$68/6块)
曲奇杂锦礼盒(折后价$138/18块)
蝴蝶酥礼盒(折后价$168/18片)