餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (黃埔天地享膳坊)
资讯:

餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (黃埔天地享膳坊)
资讯:

2020-06-13 2287 浏览
今日去开红磡做少少野,行过见到牛角呢间餐厅,听人讲呢间公司嘅老板系暗黄,系唔系我就唔知,我哋嘅食物真系唔错。今日等三个飞,估唔到等咗我45分钟。入去之前姐姐会比张A4纸你保存口罩,行入去枱途中会不时提醒小心,坐咗落张枱之后店员会细心解释如何落单等。由于之前我储咗一啲积分所以我问店员可否优惠券和积分同时共用,其实我本身都谂住用唔到𠮶个店员话可以共用,这样令我有点喜出望外。因为同行的朋友唔食牛肉所以我哋只系集中叫猪肉鸡肉,如果用积分就换一份A5和牛同埋两只虾同两只生蚝。 讲真食物嘅质素真系无可挑剔,虽然以呢个价钱可以有好多选择,但同等质素的情况下一定冇呢间做嘅都冇咁好。和牛食落去好有油香,入口有即溶嘅感觉,如果下次有机会我都会买返。朋友对𠮶只虾赞不绝口,完全一食落去就弹牙的感觉,如果只蚝亦都有好有生蚝的味道。虽然店里面人手明显不足,但每次我们举手时他们也很落力招呼,而且很耐心解答我们的问题。同埋个人推介大家一定要食牛角饭,唔知点解佢真系超级超级好食,每一张枱上面有一个酱汁我每次都会加落个饭上面,之后将佢捞埋一齐食简直系人间美食。到最后店员提醒,食够$200就送一张$50嘅现金卷,因为我哋唔

今日等三个飞,估唔到等咗我45分钟。

到最后店员提醒,食够$200就送一张$50嘅现金卷,因为我哋唔系咁肚饿所以已经冇余力可以再食。

3600分积分礼物

2020-06-12