2018-07-02 1949 浏览
今日约咗班中学同学聚会,好耐无见面,想坐得耐D,倾得尽情D!就在中心旺角区找间餐厅,方便大家,但要不限时的,真的不多,见旺角新城有间楼上餐厅,就book嚟试吓!到步后见装修几有特式,而餐牌有很多选择,有个人餐,也有party package,见Party Package饮品可以无限任饮,但价钱只系$138/位,实在太吸引了,决定一试。头盘沙律可以(二选一),蟹条日式蛋酱沙律/凯撒沙律,我哋选了蟹条日式蛋酱沙律,四人份量好大碟,而沙律菜也很新鲜,蛋酱配上蟹条,好开胃。特色小食,有滋味蜜糖鸡翼、健康杂菜春卷、香脆咖喱角、秘制饺子、酥炸麦乐鸡块、洋葱圈,有六款小食,每样都热辣辣,炸得好脆口,鸡翼有蜜糖味😋😋而秘制𩠌子有烧汁加木鱼丝,好好味。主菜可(三选二),意式芝士焗肉酱意粉/香草忌廉什菌烟肉长通粉/鲜茄蓉鸭胸烩意大利饭,我哋要了前两者,先讲意式芝士焗肉酱意粉,好大碟头,加上有浓浓的芝士面,焗得好香,而个番茄汁同肉酱都做得好好,另一个系香草忌廉什菌烟肉长通粉,个忌廉汁好滑,配上什菌同烟肉,相得益彰。特色饮品任饮,可以选青苹果汁加芒果汁/菠萝汁加橙汁加士多啤梨汁/金桔青柠/荔枝特饮/蜂蜜绿茶,

特色饮品任饮,可以选青苹果汁加芒果汁/菠萝汁加橙汁加士多啤梨汁/金桔青柠/荔枝特饮/蜂蜜绿茶,真系好多选择,重点系任饮。

另以优惠价$15加配蛋糕,有朱古力蛋糕/纽约芝士蛋糕/蓝梅芝士蛋糕,我哋加了三件,每款都试一件,朱古力味浓郁,但唔会太甜,蓝梅芝士蛋糕酸酸甜甜,配上浓滑的芝士饼,回味回味,而纽约芝士饼芝士味香浓,甜度适中,口感幼滑。

另值得一赞,餐厅提供不同的Board game/Card game免费比你玩,一大班朋友聚会,想找个地方可慢慢倾慢慢玩,又有美食,饮品仲要任饮,都只收$138,其他party room,租场费都唔只呢个价,重点系食物品质有保证👍🏻👍🏻👍🏻😋
2018-06-30