住左咁耐都唔知原来呢到有间日本餐厅🍴呢到主打便当🍱拉面🍜同炸物小食有Lunch Set仲有下午餐选择 仲要唔收加一 最好系有埋USB方便叉电🔋每枱座位间距都有一段距离 倾计都好舒服😌上面睇下有咩介绍嘅时候先发现原来呢间餐厅🍴老板好有良心 ☑️☑️☑️承诺保住员工饭碗喺呢个疫情下共渡难关 呀!真系好难得呀无嚟错🙂🙂👍🏻👍🏻👍🏻叫左二个Lunch Set 盐烧鲭鱼便当🍱仲有miso soup同二件炸鸡🍗珍珠米加埋饭素 真系好夹😋😋😋咁冻天气饮返杯老公就要左鳗鱼饭每个餐都miso soup同二件炸物加饮品🥤🥤叫多份海胆蟹盖黄金烧🦀烧到外皮好脆好香 每人一只啱啱好😋食完饭落到去商场地下左边👈原来有间隐世大超级市场 点解我住左咁耐都无为意到呢到有呢个商场🥲😂

有Lunch Set
无嚟错🙂🙂👍🏻👍🏻👍🏻