2021-09-07 20 浏览
今日一早返公司玩board game比赛💖好好彩赢咗冠军🤣拎左奖金同个同事食返餐好的🔥系公司附近揾咗依家Omakase💃🏻见新开又平平地😝就试下佢先💃🏻横掂啲钱都唔系自己嘅就食lunch食豪DD🤣一坐低好快逐一上前菜:蔬菜沙律💖蔬菜新鲜👍🏻南蛮渍💖酸酸Maymay 好开胃👍🏻茶碗蒸旦💖味道比较清淡💪🏻龙虾沙律配樱花虾💖好味龙虾啖啖肉👍🏻跟住就系最期待嘅环节食鱼生💃🏻钟意食Omalase就系钟意食佢每一次都有不同嘅惊喜🔥不时不食👅食佢每日都唔同的鲜料😋跟住就上咗个鲣鱼刺身💖呢个刺身又配一个柚子酱😝分别试过有点同冇点酱😎点左好食啲因为本身呢个鲣鱼好重鱼味🐡食完呢个之后食埋佢碟边𠮶个姜清一清条👅想讲系佢呢个姜好好食🤣🤣新鲜北寄贝💖本身北寄贝已经调左味所以加少少Wasabi已经好好食又鲜又甜又爽口😎拖罗入口即溶💖黑松露带子💖牡丹虾配虾子虾膏💖💖虾味浓郁到不得了😋一咬落肚直情系觉得有只下喺度跳动紧🤣金目鲷💖印象中好似系鲷鱼🤣🤣银雪鱼💖我觉得呢个系几好食🤣仲好食过拖罗😝吞拿鱼脑天💖越食越浓味😎蟹膏蟹肉寿司💖好清甜不过美中不足系块紫菜已经林左🤦🏻‍♀️主菜埋尾仲有一个三色丼💖摆盘好靓成幅画咁😋入边有鱼

一坐低好快逐一上前菜:

印象中好似系鲷鱼🤣🤣

银雪鱼💖我觉得呢个系几好食🤣仲好食过拖罗😝

吞拿鱼脑天💖越食越浓味😎

蟹膏蟹肉寿司💖好清甜不过美中不足系块紫菜已经林左🤦🏻‍♀️

主菜埋尾仲有一个三色丼💖摆盘好靓成幅画咁😋入边有鱼子拖罗蓉同一大块海胆🇯🇵🇯🇵

去到最尾仲有个乌冬
甜品系红豆瘚饼同好味咖啡👍🏻