餐厅: 金記冰室 (Two Harbour Square)
资讯:

2021-08-05 221 浏览
放工行过嚟 Two Harbour Square嘅金记冰室,又可以撑枱脚啰今次我哋再叫二人餐,$148 好抵食呀~嗌咗粟米鱼柳同XO酱虾球炒西兰花椒,仲有椒盐猪扒。粟米粒嘅芡汁加埋香煎鱼柳,外脆内软,我哋要追加多碗饭呀~而椒盐猪扒有淡淡嘅椒盐味,猪扒炸完仲有肉汁架,唔会好干身,香脆惹味!食咗咁多肉紧系要有返碟菜啦,少少辣XO酱再炒西兰花,够晒爽口~差啲唔记得仲有雪糕红豆冰呀,红豆同云呢拿雪糕嘅组合,系夏天嘅好朋友,大大粒煲到软身嘅红豆,又甜又冻 YUMYUM
粟米鱼柳
粟米粒嘅芡汁加埋香煎鱼柳,外脆内软,我哋要追加多碗饭呀~
椒盐猪扒
XO酱虾球炒西兰花