2021-06-04
今次系住香港岛嘅我再一次远征大围显径食呢一间four x four,原因唔差,系因为佢性价比高,而且味道真系非常好!所以要再嚟食,好挂住呀!😝😝😝入到黎就发现佢哋转左Menu,冇咗上一次食嘅腩肉忌廉汁炒意粉,不过唔紧要,新嘅柚子胡椒酱油忌廉汁鸡肉炒意粉听落都好吸引,所以一于嗌!上枱嘅时候,继续觉得好吸引哈哈,尤其是上面嘅香葱粒,真系赔返柚子胡椒酱油嘅系日式style!❤️😆柚子胡椒酱油忌廉汁我真系要赞下,我开头以为系会好creamy嘅忌廉汁,原来唔系,食落嘅油腻感一啲都唔重,重大有一点点嘅清新!除咗香葱粒同鸡肉,有four x four好正嘅香蒜片,就系因为有佢哋嘅香蒜片,佢哋嘅炒意粉先至咁香咁美味!鸡肉应该就系鸡脾肉,虽然有皮,但系佢哋煎得好香,所以我都食埋😂😂原本今日谂住试佢哋嘅咖啡,但系因为有乳糖不耐症,呢度又冇得转Oat/ soy milk,所以都系放弃,饮番上次好好饮嘅西柚冰茶🥰🥰🥰决定咗下次我要试柠檬橄榄油蟹肉炒意粉!听讲系做得好好!下次我又要为左 four x four远征啦❤️❤️
西柚冰茶
决定咗下次我要试柠檬橄榄油蟹肉炒意粉!
听讲系做得好好!
下次我又要为左 four x four远征啦❤️❤️
柚子胡椒酱油忌廉汁鸡肉炒意粉加温泉蛋