2018-08-14
同朋友行完庙街后,本想行过去白加士街牛奶店但要等位,于是转个头就望到呢到,反正都系想食,就系咁入去试吓,餐厅内装修好有特色,用了好多黑彩做装饰,当然食物亦有好多选择,有主打嘅晚餐套餐选择,亦有餐牌内自由选择,好自然望望套餐先再考虑,望了再望餐牌就系比呢个炸软壳蟹虾汉堡$118吃引了,另外加多杯ice cafe latte$32,而个炸软壳蟹虾汉堡等了阵就上枱,都几大份,只软壳蟹上放满了酱汁,而且重有鲜虾肉在上,真系望落去好似生猛嘅蟹训在块脆包包上!入口有香浓嘅蟹味,加埋包身香脆好有口感!而伴碟还有喜欢吃嘅薯条,真系一个唔错嘅配埋搭!香脆薯条份量就好似少了点,所以追加多份车打芝士薯条$36,返正都系系呢啲环境慢慢叹先至系享受,转头就出现了,用纸兜上,旁边方了个车打芝士,入口又系另一份味道,薯条香脆加埋浓郁嘅芝士味道入口份外好味!边吃边叹杯浓味嘅Ice Cafe Latte 就系人生,本身没有想吃这么多,但座落感觉不错,反正朋友都觉得ok,两个人就在这里叹完就散了!
边吃边叹杯浓味嘅Ice Cafe Latte 就系人生, 本身没有想吃这么多,但座落感觉不错,反正朋友都觉得ok,两个人就在这里叹完就散了!