2016-09-12
之前经过门口见到依间餐厅好似几特别甘,今次甘岩有野做去开依头,所以搞掂晒d野之后就同朋友一齐会一会依间餐厅😂餐厅嘅装修好有欧陆风情,墙壁上有好多得意嘅painting,而枱面系由多种富有民族图案既瓷砖砌成,好特别好靓!西冷扒上枱已经好吸引,炭火烧得好靓,我地叫左六成熟,食落就岩岩好又唔韧,肉味浓,咬落仲有少少肉汁,令人忍唔住食完一啖又一啖。配菜都做得几好,焗芝士芦笋大蘑菇都几浓郁,而蕃茄沙律菜配酥皮就好fresh。连骨肉眼扒相对地比较淋身,而我地就叫左五成熟。扒冇太多既脂肪,食落啖啖肉,而肉质都好嫩,肉味都浓,配埋个汁味道会更加丰富。龙虾配松露薯条系本人推介首选👍🏻龙虾比想像中大,而且肉好饱满又结实,食落都好有鲜味。店家好细心甘将只虾一分为二,仲有个钳系俾我地方便拆壳,谂到好周到👍🏻👍🏻薯条热辣辣上枱本身已经好正,炸到好香脆但一啲都唔油腻,脆薯条再配上粒粒黑松露,令到个味道更加浓郁!
餐厅嘅装修好有欧陆风情,墙壁上有好多得意嘅painting,而枱面系由多种富有民族图案既瓷砖砌成,好特别好靓! 西冷扒上枱已经好吸引,炭火烧得好靓,我地叫左六成熟,食落就岩岩好又唔韧,肉味浓,咬落仲有少少肉汁,令人忍唔住食完一啖又一啖。配菜都做得几好,焗芝士芦笋大蘑菇都几浓郁,而蕃茄沙律菜配酥皮就好fresh。 连骨肉眼扒相对地比较淋身,而我地就叫左五成熟。扒冇太多既脂肪,食落啖啖肉,而肉质都好嫩,肉味都浓,配埋个汁味道会更加丰富。 龙虾配松露薯条系本人推介首选👍🏻龙虾比想像中大,而且肉好饱满又结实,食落都好有鲜味。店家好细心甘将只虾一分为二,仲有个钳系俾我地方便拆壳,谂到好周到👍🏻👍🏻薯条热辣辣上枱本身已经好正,炸到好香脆但一啲都唔油腻,脆薯条再配上粒粒黑松露,令到个味道更加浓郁!