2024-08-11 175 浏览
超过十年冇嚟饮嘢,好彩依间酒店嘅天台酒吧仲喺度,搭䢂去到顶楼要行一层楼梯,仲会经过人哋间房,每次我都好想可以住吓😂一入酒吧就感受到浓浓嘅峇里热带风情,环境氛围好舒服好放松,灯光柔和,音乐轻松,半露天嘅设计,就算系夏天都唔会好热🤩我哋叫咗两杯cocktail, Mojito薄荷味清新,酸酸甜甜,好消暑;Coconut cocktail,椰子鸡尾酒超级特别,一上台已经觉得好靓好有feel, 椰子香味浓郁,好清甜,忍唔住一啖接一啖咁饮。我哋当日5pm一开门就到,服务员一脚踢但服务绝对好好,又陪我哋倾计,又调酒,仲有7折,每人都系80蚊左右就可以享受一个下午,如果想揾个地方 chill,The Bali 绝对系个好选择,饮品好味,环境又靓,值得一试!希望下次再嚟唔会系十年后啦😂评分:最高为5分治愈度:👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️抵食度:💉💉💉💉💉翻兜指数:🩺🩺🩺🩺🩺The Bali佐敦弥敦道378号弥敦酒店15楼📍佐敦港铁站B1出口5分钟路程#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #佐敦 #Jordan #酒吧 #Clubbing #

评分:最高为5分
治愈度:👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️
抵食度:💉💉💉💉💉
翻兜指数:🩺🩺🩺🩺🩺

The Bali
佐敦弥敦道378号弥敦酒店15楼
📍佐敦港铁站B1出口5分钟路程

#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #佐敦 #Jordan #酒吧 #Clubbing #Bar #chill #cocktail #鸡尾酒 #Mojito #Coconut #outdoor #Bali
2024-08-09
$80 (其他)
  • Mojito
  • 椰子鸡尾酒