2016-12-01 146 浏览
今日系收工收夜左,我地就系谂住同同事食下野吹下水,跟住就系附近揾野食咁,之后就行下行下跟住就见到餐厅,我地发现呢间都比较小食,所以就决定食呢间野,一入到去职员就好热情咁招呼我们,仲交送上餐牌不过呢度啲店员都真系好贴心,好耐心咁为我地介绍餐厅嘅特色野。泰式小食拼盘作为肚饿嘅野兽,见到呢个小食盘当然要即刻叫喇,虾饼炸得岩岩好,脆身得黎又唔会太油腻,串烧肉又唔会太干,食完晒啲煎炸食物,再食下个青瓜沙律个身即刻又会有又解腻嘅感觉。泰式生菜包呢个一上枱大家都不禁哗左一声,因为真系唔错,绝对有阵阵嘅香草味,而且又够热,另外系呢度用嘅生菜够新鲜又足料,包住炒肉碎,一上枱就食极都唔停。泰式炒金边粉金边粉嘅表面再舖上鲜虾等配料。金边粉好香口,入口口感十足,唔会软淋,而且够晒热除左野食,餐厅嘅环境都唔错架,二个人静静地坐下喝下野,都真系几写意架,因为格局或气氛都比同类型餐好。。。
泰式炒金边粉
泰式炒金边粉