好开心佐敦开咗13姨, 星期日十二点钟开门就去咗食, 可能啱啱开门无耐少人,直入有位,地方几阔落, 比旺角坐得舒服啲,D枱大啲然后食佢个午餐, 有包嘢饮~选择都几多, 主要茶类为主( 铁观音,乌龙茶,菊花茶, 蜂蜜柚子等等) , 可以加钱转其他特饮, 见到有个系朱古力黑牛好吸引咁,不过无试食面可以转唔同面, 有款翠玉瓜面就要加18蚊(好似系), 就咁望menu都好多元化,好多选择, 价钱都系under $100, 晏昼嚟食午饭感觉都唔错叫手撕鸡饭, 店员会贴心提醒你可以落佢哋嘅特制豉油捞饭, 配一只糖心蛋同四块迷你叉烧出餐等咗10分钟左右,个饭一落枱有好香嘅炸洋葱丝味, 感觉上比较多饭,我冇食晒D饭, 但手撕鸡系好味, 份量都多,同埋好香口, 捞佢底下有少少鸡油( 应该系), 重口得黎唔太过火, 食完个口都唔会有油林林, 有加佢嘅辣椒,就多几分风味, 不过叉烧就比较干身, 食落一般冇乜口感, 唔算难食但系冇乜特别, 溏心蛋都合格, 而且新鲜, 半生熟得嚟都多汁,不过佢冇腌制过,我觉得冇乜味。另外加咗个小食鱿鱼须, 鱿鱼须都大条足料, 我觉得份量啱啱好, 可能其他人会嫌佢太少,但佢新鲜炸

另外加咗个小食鱿鱼须, 鱿鱼须都大条足料, 我觉得份量啱啱好, 可能其他人会嫌佢太少,但佢新鲜炸起热辣辣, 香口脆卜卜, 冇乜嘢投诉~值得推介!

比较唔满意系乌龙茶太多冰😂 拎走晒啲冰个乌龙茶得半杯, 冇饮晒

侍应服务态度好好都有礼貌, 而且我朋友冇嗌到嘢饮,之后提醒番个set送埋杯嘢饮 , 服务态度都可以既~ 整体感觉都唔错
鱿鱼须
午餐