5天前
飽飽滯滯Lunch Time唔想食咁飽~十三姨可以揀其他粉麵取代米線,WO妹鍾意轉翠玉瓜麵拼粉絲~好食又健康🥗只有170kcal~而且仲有Lunch Set~包含開胃小食 - 蝦片同埋飲品!Lunch嚟講好豐盛啊🤩𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺1〉炙燒手撕雞湯轉翠玉瓜麵拼粉絲 $80(推薦🌟)翠玉瓜麵拼粉絲令整體口感好好~每一啖都好爽口!手撕雞肉經過炙燒,表面微微焦香,食落依然好滑嫩!湯底好鮮甜,吸收哂雞肉嘅精華!-𝑫𝑹𝑰𝑵𝑲2〉熱蜂蜜蘋果烏龍茶 跟餐+ $0叫咗少甜,幾好飲!仲有啲蘋果粒係底~飲落去有種清新嘅感覺!-環境.8/10服務.8/10人均.$60~90污嘴狗覓食指數.8.5/10#污嘴狗 #hkfoodie #hkfood #food #hkig #instafood #foodie #hkfoodblogger #hkpics #hkrestaurant #hkrestaurants #streetfood #美食 #好吃 #吃 #出去玩 #美味 #美食分享 #美食愛好者 #美食攝影 #美食旅行 #美食料理 #美食相機 #美食小吃 #佐敦 #米線
𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺
1〉炙燒手撕雞湯轉翠玉瓜麵拼粉絲 $80(推薦🌟)
翠玉瓜麵拼粉絲令整體口感好好~每一啖都好爽口!手撕雞肉經過炙燒,表面微微焦香,食落依然好滑嫩!湯底好鮮甜,吸收哂雞肉嘅精華! -
𝑫𝑹𝑰𝑵𝑲
2〉熱蜂蜜蘋果烏龍茶 跟餐+ $0
叫咗少甜,幾好飲!仲有啲蘋果粒係底~飲落去有種清新嘅感覺! -
環境.8/10
服務.8/10