2024-09-05
好耐冇打边炉喇🔥问朋友有边间放题好推介🫡佢谂都冇谂就答左我锅霸🤝🏻旺角佐敦都有分店🙂↔️对我嚟讲极方便🫶🏻最好嘅位系五周年优惠🤣2小时任食加大概$40就可以变无限时任食😜用餐时间自己话事,7:30前埋单离座最平$219就有交易🤑-最正嘅系有劲多汤底拣😈第一次见到menu总共有20个汤底拣🤩有选择困难症嘅大家一定好烦恼😛我最后要左鸳鸯锅🍲药膳椰子鸡同埋田园蕃茄鸡肉浓汤🤤汤底超级浓郁🤓就连加汤嘅汤都系鸡汤😎-主食牛肉同埋豚肉都劲啱我🫶🏻唔会好多脂肪🤓啱晒怕肥嘅我👉🏻👈🏻-饮品冷热都有齐🫡唔想饮汽水可以饮自家茶或者攞茶包冲🫖啱晒大人小朋友一齐嚟食🧑🧑🧒🧒-仲有唔同嘅优惠推广进行中🤘🏻🔥第二级套餐 (每四位额外送多一碟价值$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉)🔥第三级套餐(每两位便送多一碟价值$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉)
最正嘅系有劲多汤底拣😈
仲有唔同嘅优惠推广进行中🤘🏻