佐敦真系卧虎藏龙!🔥 呢间「Cafe Addict」门面低调,但系入面环境好chill,装修简约时尚,好适合同朋友hea吓倾吓计~😌😌😌OpenRice上面个个都大赞佢哋嘅All Day Breakfast好丰富,我哋今次就试咗:- **ALL Day Breakfast**:哗!一上枱真系好澎湃!🤩🤩🤩 有齐晒我钟意食嘅炒蛋🍳、烟肉🥓、香肠🌭、多士🍞,仲可以拣沙律🥗或者薯饼🍟添!真系好满足!🤤🤤🤤- **Daily Soup**:今日嘅餐汤🍲,好creamy好香滑~😋😋😋 饮完暖笠笠,好舒服~😌😌😌- **.坚果沙律**:🥗🥗🥗 好新鲜好开胃,配埋日式蜜糖芥茉酱🍯,个沙律🥗真系好丰富,唔单止有坚果,仲有好多唔同嘅蔬菜🥬🍅🥑,好新鲜好健康!😋😋😋 配埋佢哋嘅特制酱汁,真系好开胃!👍🏻👍🏻👍🏻 鸡胸肉煎得好香,外脆内嫩,一啲都唔会嚡口,调味啱啱好!👍🏻👍🏻👍🏻- **Americano**:☕️☕️☕️ 咖啡豆好香,饮落去好smooth~☕️☕️☕️- **Flat White**:奶泡打得好绵密,拉花都好靓!☕️☕️☕️ 真系唔舍得饮呀!🥰🥰🥰佢哋嘅晚餐二人套餐好抵食,有前菜、主菜、甜品,仲包埋饮品,下

佢哋嘅晚餐二人套餐好抵食,有前菜、主菜、甜品,仲包埋饮品,下次要嚟试吓先得!🥰🥰🥰
2024-09-23