Plato Cafe & Bistro (吳松街)

2022-06-05 86 浏览
今日去开佐敦,成日见到呢间Cafe决定入去试下,睇完餐牌都系叫餐性价比会高啲,所以我哋拣咗⭐️$498 精选二人套餐⭐️头盘拣咗自家餐汤配餐包+纽西兰青口,青口鲜甜肉嫰,酱汁惹味开胃,餐厅做紧宣传,只要👍🏻 FB / IG 就可以有一份免费🍟松露薯条,即炸热辣辣配少少黑松露粉好味!🍝法国鹅肝松露野菌扁意粉晚市套餐系冇得拣呢个意粉嘅,呢个都系吸引左我哋拣呢个二人套餐嘅原因,鹅肝嘅油脂香味同个松露酱意粉好夹。🥩美国安格斯肉眼牛扒 牛扒比预期大份,外面煎得好香入面刚好五成熟,脂肪唔会过多,肉质嫩度适中。🍹🍨餐厅饮品选择众多,只要加钱就可以跟餐配特色饮品,好多款都好吸引,叫咗Oreo Milkshake (+$26)同Iced Spanish Coffee (+$16) ,两款饮品水准都好高,好满意😌忍唔住+$48叫埋🍫🍨心太软配雪糕,心太软流心效果非常好,朱古力浓度够,冷热嘅口感永远都系咁正!💁🏻‍♀️整体食物质素唔错,餐牌选择弹性,丰俭由人,座位非常舒适,适合一班人聚餐。

🍝法国鹅肝松露野菌扁意粉
法国鹅肝松露野菌扁意粉