2020-06-13 239 浏览
同朋友夜晚系附近按完摩,谂住食埋晚饭先番屋企,上网见依间食物好似唔错就入去试下。两个人分别嗌左一个意粉同一个意大利饭。首先系个香蒜白酒青口意粉,佢意粉份量都算多,但味道比较淡,唔系好食到蒜味,而且比较干身。青口味道唔太鲜,同埋食到唔知系沙定壳碎,整体感觉麻麻地之后到依个蟹肉杂菌意大利饭,份量都系比较大份,而佢个意大利饭系偏向软身,但味道一样系偏淡。不过依碟既配料系比头先碟意粉多,但就唔系好食得出d蟹肉,同埋略厌d杂菌切得太大粒,而且个人唔系咁钟意个饭有青黄椒总括黎讲,食物味道一般但又未去到话难食,同埋价钱唔算好贵。另外环境明亮整洁,但餐厅音乐比较大声,同朋友讲野都要大声d先听到。

香蒜白酒青口意粉

蟹肉杂菌意大利饭