2024-04-22
#pb食在何文田 #pb西餐系列 何文田Pet-friendly Fusion西餐厅🍽️New Restaurant Alert🚨✨今次想介绍呢间位于何文田嘅Fusion西餐厅😋 其实佢都开左半年 不过唔多人介绍🤪 佢系培正小学附近 由旺角行去大约10分钟 都唔算好远👍🏻 店内外装修简约 以白色为主 座位之间好宽敞 几好坐😍 佢系一间Pet-friendly餐厅 睇得出店员们都好中意猫狗 主人可以带埋毛孩去🥰.佢系一间Fusion西餐厅 食物选择都几多😋 主食有石烧牛、扒类、意粉等 价钱$88-$238不等 唔算太贵👍🏻 另外佢有二人晚餐 价钱$488 包汤、头盘、意粉、主菜、甜品、饮品😍🔹纽西兰牛板腱10安士🐮推介❤️ 佢原本系纽西兰肉眼 当日转左做牛板腱😍 上枱之后烧多5-10分钟就食得👍🏻 牛板腱肉质结实 但又唔会好韧 食落都有牛味😋 酱汁方面有香草牛油、芥末、豉油🤪🔹麻辣龙虾仔海鲜意粉🍝推介❤️ 店员好贴心提醒麻辣都几辣 所以我地叫左少辣👍🏻 意粉份量都几多 海鲜有龙虾仔、青口仔、蚬肉等 几足料😋 意粉炒得几干身 落左少少蒜茸、三色椒去炒超惹味 又唔会太辣😍🔹海盐菠萝梳打🍹🔹格蕾伯爵
何文田Pet-friendly Fusion西餐厅🍽️
New Restaurant Alert🚨✨
🔹纽西兰牛板腱10安士🐮
🔹麻辣龙虾仔海鲜意粉🍝
🔹海盐菠萝梳打🍹
🔹格蕾伯爵茶(热)🍵
整体✨ 呢间位于何文田培正小学附近嘅Fusion西餐厅环境几舒服 装修以白色为主 座位之间好宽敞😍 食物选择几多 试左佢两款主食 都几有惊喜 价钱又唔贵👍🏻 大家去开何文田都可以试试佢🥰
Epoch Bistro (何文田) · 🤝🏻🤪
何文田窝打老道67E号怡景大厦地舖