餐厅: 香積廚素食館
资讯:

2020-11-15 4663 浏览
旺角揾食,餐厅看似好多,但好多时揾好耐都揾唔到自己想食嘅嘢。今日就拣呢间素食店,名字好熟口面,原来在荃湾一街市食过一间差不多名的。Lunch 2𩠌饭只$29,绝对系时光倒流价,而且呢度系旺角,旺角呀,唔驶交租呀?好怀疑餐厅有冇得赚更过份嘅系,lunch有煲咁好饮嘅汤,无肉煲都咁甜,屋企汤嘅味道,仲要自助式引诱我饮多两碗。真不好意思。黎到啱啱两𩠌煮紧,要等一阵,𩠌煮好出左一个先再一个,有薯仔豆角同炒菜心,又系家常味道食得舒服,调味适度刚刚好。除左两𩠌饭仲有炒野,贵少少,四五十,即叫即炒。同朋友都觉得呢间野做生意几佛系。

好怀疑餐厅有冇得赚

除左两𩠌饭仲有炒野,贵少少,四五十,即叫即炒。

同朋友都觉得呢间野做生意几佛系。