2017-08-11 1196 浏览
我真系唔知道你哋是不是想做生意的,我只觉得我一入门口是得到不礼貌的对待,不是要你们有酒店的服务态度,基本上你哋系基本嘅礼貌都没有,你要客人换你们的拖鞋入座,但我一看到放拖鞋的位置及拖鞋真不想穿上去丶感觉有点不卫生,我情愿不穿鞋入座,如果你们是会员制的,应该在我定位时给我知道,拿餐牌过来时,口黑面黑,讲嘢口齿不清,一轮嘴咁讲,要我Stop你,再叫你讲慢一些,至知道你讲紧乜🙄我嚟依种地方就预咗食物饮品都是一般的,所以我冇要求,但我唔明白,客人在进食及饮料时,你为什么会在帮猫只梳毛呢?梳出来的毛飘来飘去,,我感觉成面都系毛,煮食时成间铺头都是油烟味,我感觉我离开咗间铺时,我成身都系油烟味😑唔会推荐,唔会再来🙅🏼
2017-08-11