J.moon

2021-10-28 201 浏览
系讲食物质素同环境之前,我想先讲下呢度嘅服务。因为,佢地既服务令我同OPEN RICE (OP) 有更多沟通机会。话说我经OPEN RICE book 枱,然后系今年10月22日和26日都有准时入座,并表明经OP book 枱,但之后都收到OP话我无出席,要经过一翻澄清后,OP才作出更正。 我第一次有咁嘅经验。 我都有谂过系咪OP出错呢? 不过,见过上址员工表现后,都会相信系上址员工出错。个度除咗一个有纹身嘅男BARTENDER 服务态度良好之外,所有侍应除咗件制服似系返紧工之外,整体状态都系自HIGH或魂游当中。 眼见佢地都好热情咁招呼紧 ... 自己D FD,好多一般顾客都经常处于叫天不应,叫地不闻嘅困境之中。事实上,我两次行入去之后,都要企咗好一阵先有人发现门口多咗个人。最精彩系店内有一对年轻侍应,除咗系度揽揽之外,仲顺便打个长长车轮 ,就呢方面嚟讲,我本身都唔介意可以顺便食花生 。若你有兴趣食饭时睇侍应咀咀,可以到上址碰碰运气。讲完侍应,讲下BARTENDER。 上址BARTEBDER服务态度可以,但主力都系招呼自己友。店内以12星座COCKTALS作招俫,BAR位亦装饰得

事实上,我两次行入去之后,都要企咗好
一阵先有人发现门口多咗个人。

,就呢方面嚟讲,我本身都唔介意可以顺便食花生
。若你有兴趣食饭时睇侍应咀咀,可以到上址碰碰运气。

讲完侍应,讲下BARTENDER
上址BARTEBDER服务态度可以,但主力都系招呼自己友。

店内以12星座COCKTALS作招俫,BAR位亦装饰得还算睇面。

不过,除咗一个有纹身既男BARTENDER 外,多名BARTENDER就真系仲要下多D苦功,例如有位靓靓BARTENDER
连旧冰都夹唔实,橙皮都放唔稳就顺势跌埋落杯度,又例如另一位女BARTENDER,SHAKE SHAKE个SHAKER,突然大叫「顶!漏奶既。」
其实,漏奶唔紧要,你唔叫得咁大声,吸好个SHAKER咪再摇啰。 依家全部人都知你漏奶喇!

讲完衰嘢,讲返D正常嘢。
食物质素正常,总算胜过一般旺角楼上CAFE好多。环境也一流,尤其有露天位可食水烟,系呢个秋冬时份,都好有FEEL嘅。

至于主打嘅COCKTAILS,就要睇你彩数,希望师傅出手调杯好嘢你饮啦。 若果去到旺角谂唔到食咩,都可以上去行转。

Scorpio
Gemini