2020-10-08
未分享已经烧佐阿妹都去佐😂呢间真系好钟意,整家店既设计每一个细节都非常既精致,无论系吊灯,装潢位置既设计,真的每一处都值得打卡最重要系连厕所既洗手液都系有挑选系用Zara home,足见店家既用心😌今次我地叫佐一杯matcha latte&cappuccino 再加一份Egg rothkoMatcha latte既抹茶好香醇浓郁,非常顺滑饮到最后仲有回甘,朋友话同佢系日本饮既抹茶鲜奶一模一样,钟意抹茶嘅值得试吓,而我杯cappuccino 咖啡浓厚香气十足,易入口,两杯既拉花都非常精致每个线条都显示著咖啡师的拉花功力了得饮到最后都可以清晰见到个拉花😏而份小食Egg rothko真的有惊艳到我看似简单的食材,却可以做出这么好吃的味道,入口即化的起司再加上半熟蛋,香浓既牛油味弥漫着整个口腔,而且外皮烤好酥脆,真系超级绝配🤤无论系环境同食物都值得一去,我真系mark定个日子要再去😎🥰
位置既设计,真的每一处都值得打卡
最重要系连厕所既洗手液都系有挑选
系用Zara home,足见店家既用心😌
今次我地叫佐一杯
matcha latte&cappuccino