2023-04-23 244 浏览
翠林馆呢个舖位已经转过好多手,依家嘅翠林馆都算做得耐今次因为有app 半价优惠卷所以黎一个狂点餐😂香酥鸡中翼 :👍🏻好味,鸡翼都算大只,好脆,个味道适中手撕鸡海蜇:👍🏻正,我觉得佢个调味几好,可以拣辣度,呢个我成日都叫生炒牛肉饭:味道正常,真系有牛肉粒系入面西柠鸡客饭 :味道正常,都几多鸡扒,垫底果啲菜真系装饰,系生椰菜黎水煮龙脷鱼(单点):👍🏻几好味,鱼好滑,佢个粉系似韩国粗粉丝,如果用啲烟韧啲面底仲好,我觉得淋左少少,但味道唔错,好大兜干锅猪大肠(单点):味道好,配菜仲好食过大肠😂,今次佢个大肠整得干左少少,其实佢系用招牌肠头嘅整法即炸大肠掉落去整,炸得over左少少所以硬左啲,但讲真佢几足料,啲大肠都几多,啲配菜好味有莴笋,椰菜花另外,佢个尖椒皮蛋,招牌肠头都唔错,之前食过。总括嚟讲呢间野唔差,有啲小食食下,多啲小店好过成日黎黎去去都系大集团😉
翠林馆呢个舖位已经转过好多手,依家嘅翠林馆都算做得耐

今次因为有app 半价优惠卷所以黎一个狂点餐😂

香酥鸡中翼 :👍🏻好味,鸡翼都算大只,好脆,个味道适中

生炒牛肉饭:味道正常,真系有牛肉粒系入面

另外,佢个尖椒皮蛋,招牌肠头都唔错,之前食过。

2023-04-22
用餐时段