2021-04-28 29 浏览
元朗不嬲都多鸡煲,但好多都任食多,今次黎呢到食番个高质鸡煲。呢到小店唔算好大,但座位好阔落,服务都几好。小食推介,椒盐粟米,系澳门成日食 好挂住,呢到竟然有得食!甜甜地咸咸地好滋味,又唔会好油😀呢度嘅酱料一个比较特别嘅就系佢呢度自家制嘅辣椒酱(左上),个样有啲似XO酱咁,小小辣。鸡煲我哋嗌咗半只小辣,唔系好食得辣嘅我哋觉得啱啱好,佢都好多配菜,鸡肉好嫩滑,鸡煲唔会太咸,味道岩岩好😋推介呢到个牛皇拼盘!细既$3xx,两个人都觉得份量多,有好多唔同部位嘅牛,平均款都有至少四片,牛筋丸好弹牙。真系抵,仲要可以咁多款。佢个新鲜滑牛加埋生鸡蛋更加滑!抵食嘅要讲埋个蔬菜拼盘,四款菜每款都劲多,啱晒钟意食菜嘅人。同埋呢度嘅响铃可以俾埋甜辣酱你即食都得,我呢啲唔系好钟意打边炉食响铃既就好钟意,好脆口!
椒盐粟米

牛皇拼盘 细

佢个新鲜滑牛加埋生鸡蛋更加滑!

椒盐粟米
牛皇拼盘 细