2009-03-09 13 浏览
冇乜兴趣试佢d面包但佢d cake真系好好好好好好味! 超有heart整又用重料又平!除左tiramisu同果个咩棉花糖乜乜饼唔好食之外, 其他都超赞! 自此冇再o系美心东海棠xxx买过饼, 佢地果d真系难食到喊。其实我已经试过晒所有款架啦, 不过太好食会忍唔住买两件食hahaha。佢个草莓朱古力同栗子系做得特别好, 草莓佢有草莓mousse同chocolate mousse o系中间, 你食得出佢系落足料好浓, 又唔会比大大件蛋糕你垫底, 饼底又好实净, 上面黐住strawberry既透明jelly好似蒟yerk! 唔会一patpat! 栗子成个都系栗子茸, 唔会中间stuff d cream比你, 钟意栗子既朋友一定劲buy! 仲有粒栗子o系顶同埋中间!cappucino同mango mousse, hazelnut mousse都好好食的, 基本上除左点名果两款, 所有都好好食, 我唔算好钟意opera因为有太多蛋糕(其实opera应该系咁既一层层, 纯粹个人偏好) 不过我未试过blueberry cheesecake, cheesecake应该度度都差唔多。其实$10.5一件(
冇乜兴趣试佢d面包

其实$10.5一件(有d $11.5) 食到咁既质素真系呢度先有。
  • 草莓朱古力
  • 栗子蛋糕