2022-12-25
想摸住酒杯底倾心事,呢间酒吧就最适合!又可以玩下桌球或者乒乓酒台🥰一举两得!******************************❣️Margherita Pizza嗌完之后侍应姐姐话可能要等40分钟,因为焗炉冇晒位。饮得酒都唔会赶时间😂梗系照样等!上碟时真系热辣辣!芝士溶化可以拉丝!配合蕃茄酱再加新鲜嘅蕃茄,酸酸甜甜。批底系薄批,因为啱啱焗起嘅关系,批边非常脆口,从溶化咗嘅芝士形成一个强烈对比😍******************************❣️烤猪肋骨配烧烤酱食完个Pizza等多咗一阵就有啱啱烧起嘅猪肋骨🥰🤪估佢唔到仲有好大旧嘅菠萝!总共有三条猪肋骨,每一条都连住好多肉,烧烤酱非常入味,建议连埋菠萝一齐食!咁样口感就冇咁单调🥰******************************❣️Cocktails: 王昭君 & dragon rose佢呢度有四杯靓靓以四大美人为名嘅Cocktails, 我哋嗌咗其中一杯王昭君!王昭君系以gin酒为base,再加martini ,有接骨木花嘅味同埋苹果味,饮落去非常顺滑!Dragon rose: 以火龙果为主调嘅沙冰Cockta
❣️Margherita Pizza
❣️烤猪肋骨配烧烤酱
Dragon rose: 以火龙果为主调嘅沙冰Cocktail,第一啖饮落去非常Refreshing😍,饮到最尾都唔会厌!饮落有少少Cranberries嘅味😌鲜红色非常吸睛!