2018-10-04 133 浏览
今日同朋友去完铜锣湾行街街之后去咗附近呢间食日式丼嘅餐厅!就系呢间豊胜手丼啦之前都听过其他朋友话呢间唔错!如果佢地想食仲会book位添!所以今次我都醒目提早book咗位先,废是冇位又要排队,你知啦血拼完一定好攰!我地大约18:30到咗餐厅!哇估唔到有几个人排队。好彩好彩!先睇睇menu 啦!我放大影呢边啦!因为我拣咗7号 馥之丼!食物制作中嘅时候当然要睇睇店内环境。好有日式味道,而且墙上有牌写住 本店寿司饭免费任添!好少可见到系免费任添架㖞主角终于到了!先食前菜,蟹籽三文鱼(熟)沙律🥗!佢个汁系用醋整嘅所以好开胃,味道刚刚好选埋三文鱼(熟)。之后就食炸虾天妇罗🍤,不错呀!之后再试试个味噌汤!饮落唔会好咸而且都算足料有萝卜,紫菜同豆腐等等!个人却几钟意呢个味噌汤!系时候睇睇个丼啦 个带子烧过而且仲放咗黑松露!而且带子个size真系拎人哇一声!绝冇夸大!而吞拿鱼腩捞饭都好好味。。。有鱼味同有油香,不错不错总括下次可以再黎试试其他丼,仲可以介绍比朋友去呀 ,要提佢地一定要book 位

我地大约18:30到咗餐厅!哇
估唔到有几个人排队。好彩好彩!
先睇睇menu 啦!
我放大影呢边啦!因为我拣咗7号 馥之丼!
好少可见到系免费任添架㖞
系时候睇睇个丼啦