2007-11-09 21 浏览
先旨声明, 唔关SSW 事, 系见到后面街开左档, 成日好多人排, 而菇仔极力推介当时在太安楼已经好好食, 所以放学买左碗返屋企.睇住即整即上碗, 有好多款𩠌拣, 肠都有脆皮肠, 鸡肉肠, 大肉肠, 等. 丸类又有牛丸, 鱼蛋, 咖喱鱼蛋, 贡丸, 虾丸, 鱼片, 片头. 种类多.铺位堂食有四五个位, 其实和外卖系冇分别.要了三𩠌: 鸡肉肠, 韮菜饺, 鱼蛋配米粉+ 腩汁.返到屋企, 即食; 腩汁唔系好够, 如果下次再食会要求多d.鸡肉肠是乐奇牌, 都算认真; 韮菜饺皮厚, 但都算几多馅, 韮菜冇韧, 算系咁.鱼蛋是来货, 不是粉蛋, 米粉几爽口, 不过嫌索水快左少少.生菜落得唔孤寒, 都食倒几条.外卖外装都唔算求其, 发泡胶盒上再用像筋包装, 再用胶装盛载. 19 蚊, 唔细碗, 都几抵食.SSW 话好的, 全部我都唔信, 但呢间系例外.
铺位堂食有四五个位, 其实和外卖系冇分别.
要了三𩠌: 鸡肉肠, 韮菜饺, 鱼蛋配米粉+ 腩汁.
生菜落得唔孤寒, 都食倒几条.

19 蚊, 唔细碗, 都几抵食.

SSW 话好的, 全部我都唔信, 但呢间系例外.