必试二人套餐同朋友喺附近买完野,又想食泰菜,喺丽阁商场见到喜泰味生意都唔错,就决定一试,环境都算阔落舒服,侍应姐姐人好nice。我地一左落去,侍应就送左份免费嘅虾片,唔知系咪因为肚饿,觉得好好味,香脆酥化,一上枱已经俾我地清晒。二人套餐 - 马拉盏炒通菜,同埋泰式海南鸡(半份)我地见二人套餐好似几抵,于是就拣左份马拉盏炒通菜,同埋泰式海南鸡(半份),菜式虽然简单,但又几好味㖞。马拉盏炒通菜都几有镬气,食落好惹味,咸香浓郁,送饭一流,适当嘅香辣味更加喺点睛之笔。泰式海南鸡意外地唔错,鸡皮爽滑,鸡肉都算滑嫩,唔会柴,食得出有鸡香味,配埋辣椒酱更加滋味,令人胃口大开,而且二人套餐黎讲都足分量,食得好饱。菠萝沙冰加左11蚊饮呢杯沙冰,菠萝味都好重,果味好香好新鲜,饮落觉得好fresh好解渴。泰式芒椰西米🥭朋友仔就order左一杯泰式芒椰西米,香浓既椰汁配合香甜可口既芒果,再加上粒粒弹牙既西米,每一啖都好有满足感。椰汁西米糕最后送左份糕点,清甜冰凉,都几爽口,下次可以order翻份。

必试二人套餐

二人套餐 - 马拉盏炒通菜,同埋泰式海南鸡(半份)

菠萝沙冰

泰式芒椰西米🥭