侍应态度差没有服务食物质素亦非常差从未试过一间上楼铺对待客人可以如此的态度 9/11/2016 19:30入到舖只有两枱客 有两个侍应一台客已经正在进食另外一台正在点菜 我和女儿见有空位就坐落去,就等那个女侍应点完菜后,我就问女侍应有没有其他餐牌, 因为枱上只有三个生蚝set,另外一个男侍应就走上来给了我一个晚餐的餐牌,我就问他除了晚餐餐牌仲有没有其他的餐牌 , 他就话没有,就连饮品的餐牌也没有,当初就是因为他的海报及传单,吸引了我想去哪间铺头 😞😞😞反正都已经坐低咗,费事走嚟走去,就直接点咗398 一打半生蚝𠮶个set餐, 再加一个海鲜拼盘,然后个男侍应就话(得你两个食呀?!) 我就问番我男侍应(我话有乜问题呢!) 我心谂平时去食buffet都唔只食咁少蚝啦,你系得呢间餐厅到做,预咗人走嚟食蚝㗎啦💣💣💣 点知所谓嘅一打半生蚝嚟到un挑鬼命冇肉嘅点知食晒枱上面嘅嘢都系觉得唔饱,谂住再嗌嘢食,点知个男侍应又系一啲礼貌都冇 最终谷住道气埋单走人去第二度食 佢个生蚝set系送一支白酒或者红酒,我都只系净系饮咗两杯饮品,同埋𠮶个海鲜套餐都有饮品,我都废事嗌埋佢𠮶杯嘢,即走费事激到爆血管都未试过
侍应态度差没有服务食物质素亦非常差

从未试过一间上楼铺对待客人可以如此的态度

点知所谓嘅一打半生蚝嚟到un挑鬼命冇肉嘅

都未试过食餐饭食到咁冇引 唔好食加态度极差,冇服务,重要得你一句
2016-11-09