2025-02-16 456 浏览
本身Cafe装修得好靓,嘢食质素都唔错,感觉好chill。但系系因为第一次去,完全唔知道原来系自己出去落餐,重点系个侍应入座完全冇同我哋讲(因为佢间餐厅嘅装修令到我都睇唔到佢有个位可以俾我出去order)。我哋之后等咗10分钟,见到𠮶位皮肤比较黑嘅男侍应serve既嘢食俾我哋隔篱𠮶台,我系咁叫唔该可唔可以落单,佢系咁扮听唔到。但由于侍应真系太少(我𠮶边嘅枱得佢一个),所以只能够叫佢,后尾终于叫到佢,佢竟然第一句同我哋讲嘅系:「做咩啊?」系好冇礼貌嘅口吻。然后,我朋友出去落单,最后连刀刀叉叉碟都要自己拎,嘢饮又落错咗,明明想叫热嘅又俾咗冻⋯⋯⋯ 其实最差就系𠮶位冇礼貌侍应⋯⋯⋯其他嘢都好满意,但系搞到我冇咩心机再食多次。(嘢饮偏贵 :$60 tiramisu latte)
2025-02-13