2020-11-05
🏡近期工作太繁忙,好耐冇食自助餐,要食,就梗系要食好啲!😆呢度自助餐依然人气Keep住高企~记得一定要订位一坐低,唔使order,店员会上佢哋嘅王牌食物,而且仲好有心机,款款都贴晒名,可以食到边款特别好食嘅,先再order!两人会送一整只波士顿龙虾,我就比较钟意热食,所以摆喺个炉度烧一烧,够热就攞出嚟,就咁用筷子,已经可以将成旧龙虾肉撩出嚟,啖啖肉,非常爽口!刺身方面,有三文鱼、吞拿鱼 、油甘鱼、甜虾、北海道带子刺身 、海胆等,食落去够新鲜、够冰冻。和牛真系必食!和牛西冷比较嫩滑、冇乜筋和牛肉眼就肉味最重两款 我哋都忍唔住encore咗几轮!😆之前以为佢净系出名和牛,点知原来连豚肉 都咁出色,每片都切得非常薄,晶莹剔透,烧起上嚟,不费时间,容易熟,而且非常爽口!另外仲有各款嘅天妇罗、烧物、寿司等,款式多到不能尽录, 真系要食好几次,先食得晒啲款😆呢度环境好宽敞 ,灯光光猛,而且仲有我最爱嘅gelato雪条, 最尾再食返支低卡路里嘅雪条 ,感觉冇咁邪恶,非常良好!回头率100%❤️❤️下次一定要再嚟🌿
近期工作太繁忙,好耐冇食自助餐,要食,就梗系要食好啲!😆
呢度自助餐依然人气Keep住高企~记得一定要订位
和牛真系必食!
和牛西冷比较嫩滑、冇乜筋
和牛肉眼就肉味最重
两款 我哋都忍唔住encore咗几轮!😆