2023-08-15 160 浏览
起附近食完苏妈苏妈,就揾甜品继续下半场🤣黎到The One去左一直都想试嘅Gram,好彩今日8点半时段都有位,唔谂咁多即刻入去🤣店员同我地推荐招牌梳乎厘Pancake,话岩岩新鲜出炉,数量有限,咁就即刻嗌左,嗌多杯野饮🥞超人气招牌梳乎厘班戟 $138见到店员拎过黎都已经摇摇下🤣🤣🤣可想而知几咁松软🤣上枱已经觉得好香,好快相机食先之后已经开动了🤤🤤店员讲解左有牛油Cream,糖浆3种配搭可以试👍我就试左牛油😚切落去超松软,热辣辣牛油已经融左入去,好香😋入口劲松软,奶香同蛋香味重,超正!☕️热朱古力 $38拉花好靓😆唔舍得饮左2秒🤣饮落去上面果层奶泡好正,下面朱古力饮得出系热奶加朱古力整既,唔系人地用粉冲,又够味又够滑,好好饮🤩成个餐厅装潢都好舒服,野食又好食,开左咁多年都好食👍👍👍

🥞超人气招牌梳乎厘班戟 $138
招牌梳乎厘班戟

☕️热朱古力 $38

成个餐厅装潢都好舒服,野食又好食,开左咁多年都好食👍👍👍
2023-08-14
招牌梳乎厘班戟