🤍极上赤火丼材料极为丰富,鲜味大爆发,估唔到火炙厚切三文鱼腩可以做到入口即化嘅感觉;浓郁嘅蟹膏蟹柳;鲜甜脆口嘅三文鱼籽;仲有考刀功嘅鲜鱿鱼。呢碗丼饭食得出用料新鲜,比想像中更为好食,大推!🤍拖罗蓉海胆丼呢一款份量好足,大约系比左半版海胆嘅份量吧,可以好豪咁啖啖入口都系拖罗同海胆,呢个配搭冇得输 ⭐️一定一定要记得+$15叫🤍招牌鲷鱼汤,每日新鲜熬掣,鱼味超级浓郁但又做到唔腥唔咸唔口渴,唔夸张系我饮过最好饮嘅世一鱼汤! 🤍龙虾沙律 用咗柚子酱汁,清新开胃,就算系用系沙律嘅龙虾都唔马虎,肉质鲜甜!除咗丼饭,都想试吓佢哋嘅串烧系咪同样出色 🤍串烧盛 (鸡翼、牛柳粒、玉子、鸡软骨、免治鸡肉) ,酱汁唔会喧宾夺主,特别喜爱烧得脆卜卜嘅鸡软骨同甜甜嘅玉子烧

🤍极上赤火丼

🤍拖罗蓉海胆丼